Arbëri

Veseli hesht për noterët, prezanton ministrin e ri të Inovacionit

Veseli hesht për noterët, prezanton ministrin e ri të Inovacionit

Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli, nuk ka pranuar të flasë në lidhje me konkursin për noterë, të cilin e kanë kaluar anëtarë të partisë së tij, familjarë të tyre, por edhe një anëtar i familjes së tij.

Në konferencën për media ku prezantoi Muzaher Shalën si ministër të ri të Inovacionit dhe Ndërmarrësisë, Veseli nuk i është përgjigjur pyetjes së KTV-së për konkursin për noterë.