Arbëri

Hoxha: Salla e koncertale do të ndërtohet nëse komuna e gjen lokacionin, mjetet s’janë humbur

Hoxha: Salla e koncertale do të ndërtohet nëse komuna e gjen lokacionin, mjetet s’janë humbur
 

Ministrja e Integrimit Evropian (MIE), Dhurata Hoxha, ka raportuar në Komisionin për Integrim lidhur me ratifikimin e Marrëveshjes Financiare për IPA 2018 ndërmjet Kosovës dhe Bashkimit Evropian.

Ministrja ka përmendur edhe ndërtimin e sallës koncertale dhe sipas saj, mjetet për këtë sallë janë ndarë për vitin e ardhshëm dhe nuk janë humbur.