Arbëri

Veseli: Komisioni hetimor për veteranët po bëhet për shkak të abuzimeve e manipulimeve me UÇK-në

Veseli: Komisioni hetimor për veteranët po bëhet për shkak të abuzimeve e manipulimeve me UÇK-në
Foto: Ilustrim/Koha

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli ka deklaruar se iniciativa e tij për komisionin hetimor për veteranët është bërë me qëllim të ndaljes së manipulueseve që po abuzojnë me UÇK-në, si dhe për t’ia kthyer dinjitetin veteranëve.

Përveç kësaj iniciative, kryeparlamentari bëri të ditur se pritët të ndërmarrë dhe iniciativa të tjera për të rregulluar statusin e veteranëve.