Arbëri

Qeveria e çakorduar, Haradinaj kundërshton Pacollin për ndalesat e zyrtarëve serbë

 

Një ditë pasi zyrtarë të Ministrisë së Punëve të Jashtme njoftuan se kjo ministri kishte marrë vendim që të mos lejonte hyrjen e asnjë zyrtari serb në Kosovë, Qeveria ka përgënjeshtruar ministrinë e saj.

Përmes një njoftimi për media, Zyra e Kryeministrit ka bërë të ditur se Qeveria e Kosovës nuk ka marrë ndonjë vendim për ndalimin e hyrjes së zyrtarëve serbë në Kosovë dhe se protokolli i vizitave të zyrtarëve serbë tashmë është i njohur, raporton KTV.