Arbëri

Laborantët akuzojnë Doganën për kontroll jocilësor të derivateve

 

Deri në 100 autocisterna me derivate të naftës vetëm brenda ditës, futen në Kosovë, ndërsa sasia e importit të tyre brenda vitit arrin në 700 milionë litra.

Por, jo e gjithë kjo sasi e karburanteve arrin të verifikohet nga Dogana e Kosovës dhe për këtë shkak cilësia e naftës nuk është e mirë.