Arbëri

Demirit i kërkohet lista e përfituesve të subvencioneve, akuzohet se u janë ndarë të afërmve të tij

 

Listën e plotë të përfituesve të subvencioneve dhe granteve dhe shumën e tyre e ka kërkuar Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike nga ministri i Zhvillimit Rajonal, Rasim Demiri, i cili ka raportuar në këtë komision lidhur me raportin vjetor të auditimit për këtë ministri për vitin e kaluar.

Kjo pasi që deputetë anëtarë të komisionit kanë thënë se ato janë keqpërdorur duke u ndarë për persona të caktuar të afërt me ministrin dhe zyrtarë të kësaj ministrie, raporton Koha Ditore.