Arbëri

Kërkesa e Holandës për kthimin e vizave për Shqipërinë nuk i përmbush kushtet

Kërkesa e Holandës për kthimin e vizave për Shqipërinë nuk i përmbush kushtet

Më 31 maj Holanda dorëzoi zyrtarisht në Komisionin Evropian kërkesën e saj për pezullimin e lëvizjes së lirë të qytetarëve shqiptarë në zonën Shengen.

Një debat i gjatë u zhvillua në Parlamentin holandez për këtë çështje, ndërkohë që më pas u miratua dhe kërkesa e iniciuar nga deputetja Toorenberg.