Arbëri

Në krye të Presidencës së BE-së, Finlanda mbështet prioritetet e deritashme të saj në Kosovë

Në krye të Presidencës së BE-së, Finlanda mbështet prioritetet e deritashme të saj në Kosovë
 

Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, shpreson se Presidenca e BE-së e udhëhequr nga Finlanda do të jetë një hap pozitiv për Kosovën, të rrugën e saj drejt Bashkimit Evropian.

Ministrja Hoxha zotohet se do të bashkëpunojnë ngushtë dhe do të adresojnë të gjitha prioritetet e Presidencës së BE-së të kryesuar nga Finlanda.