Arbëri

Haradinaj: Kosova do t’i mbështesë dhe mbrojë qytetarët e saj në veri

Haradinaj: Kosova do t’i mbështesë dhe mbrojë qytetarët e saj në veri
 

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, është takuar me ambasadorët e shteteve të QUNIT-it gjatë ditës së martë.

Ai përmes një njoftimi në Facebook ka thënë se i ka informuar ata për angazhimin e Qeverisë për sundim të ligjit dhe rendit në veri.