Arbëri

Komisioni për Bujqësi nuk e voton Raportin për menaxhimin e komplekseve memoriale

 

Mungesa e të dhënave lidhur me të gjitha lapidaret që ndodhen në Kosovë ka bërë që raporti vjetor i Agjencisë për Menaxhimin e Komplekseve Memoriale i vitit 2018, të mos miratohet në Komisionin për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural.

Kjo është hera e dytë që ky raport nuk ka kaluar në këtë komision. Kjo pasi që as të parën herë e as tani Agjencia nuk ka arritur të sigurojë të gjitha të dhënat e kërkuara nga komisioni.