Arbëri

BE: Zgjedhjet e 30 qershorit në Shqipëri të qeta e të rregullta, palët të ulen në dialog

 

Kreu i delegacionit të Bashkimit Europian, ambasadori Lugi Soreca vlerëson se zgjedhjet lokale të 30 qershorit në Shqipëri u zhvilluan në një mënyrë përgjithësisht të qetë dhe të rregullt.

Ai shprehet se qeveria dhe opozita duhet të tregojnë pjekuri politike dhe të angazhohen urgjentisht në dialog