Arbëri

Urdhëroi mbylljen e Qendrave të Votimit, procedohet penalisht Voltana Ademi

Urdhëroi mbylljen e Qendrave të Votimit, procedohet penalisht Voltana Ademi
 

Policia e Shkodrës ka proceduar penalisht, në gjendje të lirë kryetaren e Bashkisë Shkodër, Voltana Ademi për veprën penale të “Pengimi i zgjedhësit”.

Ademi është proceduar pasi duke ushtruar funksionin dhe autoritetin e saj si kryetare e Bashkisë Shkodër, ka urdhëruar me shkrim punonjësit e kësaj bashkie të mbyllin disa Qendra e Votimi (shkolla), të cilat administrohen në pronësi të Bashkisë Shkodër, konkretisht 53 Qendrat e Votimit.