Arbëri

Engel: Klasa politike e Shqipërisë në “qorrsokak”

Engel: Klasa politike e Shqipërisë në “qorrsokak”

Kongresisti amerikan, Eliot Engel, njëherësh kryesues i Komitetit për Marrëdhënie më Jashtë të Dhomës së Përfaqësuesve, përmes një deklarate u ka bërë thirrje të gjitha palëve në Shqipëri “të qëndrojnë larg konfrontimit, të tregojnë përmbajtje maksimale dhe të ndalojnë të gjitha aktet e dhunës.”

Engel ka ngritur shqetësim për gjendjen e tensionuar në Shqipëri, ku siç tha ai, udhëheqësit politikë duket se kanë arritur një “qorrsokak”.