Arbëri

Haradinajt nuk i ngutet për t’i korrigjuar “hektarët e humbur”

Haradinajt nuk i ngutet për t’i korrigjuar “hektarët e humbur”
Foto: Driton Paçarada / Koha Ditore

Asnjë veprim nuk ka ndërmarrë kryeministri Haradinaj për t’i korrigjuar “hektarët e humbur” në raport me Malin e Zi.

Presidenti Thaçi kishte vënë firmën mbi një deklaratë të përbashkët me ish-presidentin, Filip Vujanoviq, sipas së cilës do të bëhen korrigjimet në drejtim të Kullës dhe Çakorrit.