Arbëri

Rivlerësim të kritereve për heqjen e vizave

 

Kriteret e liberalizimit, për të cilat Komisioni Evropian ka konstatuar të jenë përmbushur në tërësi, do të rivlerësohen sërish.

Qeveria e ka pranuar këtë duke hyrë në aranzhime me shtete të veçanta brenda Bashkimit Evropian. Kjo ndërmarrje, për të cilën kabineti i Haradinajt nuk ka ofruar sqarime, është vlerësuar të jetë e rrezikshme dhe kthim prapa në proces, shkruan sot Koha Ditore.