Arbëri

Hoti numëron dështimet e Qeverisë Haradinaj për 2018

Hoti numëron dështimet e Qeverisë Haradinaj për 2018
 

Shefi i Grupit Parlamentar të Lidhjes Demokratike të Kosovës, Avdullah Hoti, ka publikuar të dhëna nga raporti financiar i qeverisë për vitin 2018.

Ai ka përmendur dështime të qeverisë Haradinaj në nivel qendror dhe qeverisë Ahmeti në Komunën e Prishtinës. Hoti thotë se Qeveria e udhëhequr nga koalicioni PAN, gjatë vitit 2018, ndër të tjerash, ka punësuar 1,245 persona me shërbime të “veçanta”, prej të cilëve, 94 në Zyrën e Kryeministrit, transmeton KTV.