Arbëri

Shoqëria civile: Qeveria dhe Kuvendi ta tërheqin projektligjin për financimin e partive

 

Organizatat e shoqërisë civile kanë protestuar edhe sot kundër projektligjit për financim të subjekteve politike.

Ata kanë kërkuar edhe një herë që projektligji për financimin e partive politike të mos kalojë.