Arbëri

Nga veriu në jug, plazhet më të bukura në Shqipëri

Nga veriu në jug, plazhet më të bukura në Shqipëri
 

Kjo është periudha kur plazhet janë të mbushura plot me turist të huaj dhe vendas në Shqipëri. Gjithmonë e më tepër njerëzit kërkojnë të lëvizin dhe të vizitojnë vende të ndryshme.

Që nga veriu e deri në jug, vendi ynë është i pasur me gjire fantastike, ku mund të shijosh natyrën e bukur e cila është e ndërthurur mes detit dhe malit.