Arbëri

Shoqëria civile e quan retorikë e hipokrizi deklaratën e Veselit për çlirim nga korrupsioni

 

“E kemi përfunduar luftën për pavarësi, por nuk e kemi përfunduar luftën për shtetin e së drejtës, për shtetin si garanci e zhvillimit. Prandaj, sot jam para jush se ashtu siç kam luftuar për çlirimin e Kosovës nga Serbia, ashtu do të luftoj së bashku me gjithë ju që ta çlirojmë Kosovën nga korrupsioni, nga nepotizmi dhe nga abuzimet”, ka thënë Veseli në konventën festive të PDK-së, një ditë më parë.

Por këtë zotim të kreut të Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli për ta luftuar korrupsionin, pjesëtarë të shoqërisë civile e konsiderojnë hipokrizi.