Arbëri

Jeremiq në Anamoravë tregon “ç’duhet bërë” me Kosovën

 

Kryetari i Partisë Popullore (opozitare në Serbi), Vuk Jeremiqi po qëndron në Kosovë. Ai mbrëmë ka vizituar komunën e Pasjanit, ndërsa sot po qëndron në Manastirin e Deçanit, njofton agjencia serbe lajmeve FoNet.

Nga Pasjani, Jeremiqi, me mesazhe politike dhe nacionaliste serbe, ka folur kundër Kosovës.