Arbëri

Veteranët kërcënojnë Qeverinë me protesta

Foto: Koha
 

Pretendimet për rritje të pagës minimale pa i përfshirë rritjen e pensioneve të veteranëve ka alarmuar këta të fundit. Veteranët duke paralajmëruar protestë 48 orë pas marrjes së këtij vendimi, thonë se një vendim i tillë është shumë rrezik për stabilitetin e Qeverisë.

Ndërkaq, iniciativën e kryeparlamentarit Veseli për formim të një komisioni hetimor për veteranët e rrejshëm, e shohin si të parëndësishme dhe se nuk mund t’i besojnë një komisioni të tillë.