Arbëri

Vuçiqi lut Trumpin të ndikojë që Kosova ta heqë taksën ndaj Serbisë

Vuçiqi lut Trumpin të ndikojë që Kosova ta heqë taksën ndaj Serbisë

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq ia ka dërguar një uresë presidentit të SHBA-së, Donald Trump me rastin ditëlindjes së tij dhe e ka ftuar që ta vizitojë Serbinë pasi që “pothuaj që 40 vjet asnjë president amerikan s’e ka vizituar Serbinë”, transmeton Koha.net.

Ai njëkohësisht e ka lutur Trumpin që të ndikojë te Kosova “që ta heqë taksën ndaj mallrave të Serbisë në mënyrë që të mundët të vazhdojë dialogu”.