Arbëri

Murati: Pa rezistencën shqiptare nuk do të kishte ndërhyrje të NATO-s

Murati: Pa rezistencën shqiptare nuk do të kishte ndërhyrje të NATO-s
Foto: Koha

Kosova sot po shënon 20 vjetorin e ndërhyrjen së NATO-s, një ndërhyrje që i dha fund masakrave dhe gjenocidit serb mbi popullatën shqiptare.

Valon Murati, kryetar i Lëvizjes për Bashkim, thotë se nuk ka dyshim që kjo ndërhyrjen ishte shumë e rëndësishme për Kosovën, por, thotë se pa rezistencën shqiptare dhe luftën e UÇK-së nuk do të kishte ndërhyrje të NATO-s.