Arbëri

“Bashkimi i Thaçit me Ramën”, gjerësisht në “të dielën me Koha Ditore”

 

Kontradiktat e idesë për bashkimin Kosovë-Shqipëri nga presidenti Hashim Thaçi dhe kryeministri Edi Rama, trajtohen në të dielën me Kohën Ditore.

Se pse kjo ide, nga njohës të politikës të të dy shteteve, konsiderohet e pasinqertë dhe populizëm i momentit, mësoni në faqet e para kushtuar kësaj teme.