Arbëri

Daka i mohon pretendimet për shkelje të Ligjit gjatë rekrutimit në KQZ

 

Dy pozita të rëndësishme brenda Komisionit Qendror të Zgjedhjeve janë plotësuar së fundmi.

Ajo e zëvendëskryeshefit të Sekretarit dhe ajo e Drejtorit Ekzekutiv të Zyrës për Regjistrimin e Partive Politike dhe Certifikim.