Arbëri

MTI: OECD vlerëson Kosovën më të përparuarën në implementimin e Aktit të Biznesit të Vogël

MTI: OECD vlerëson Kosovën më të përparuarën në implementimin e Aktit të Biznesit të Vogël
 

Zhvillimi i Biznesit të Vogël dhe të Mesëm është shtylla kryesore e zhvillimit ekonomik të vendit tha Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, gjatë konferencës ku u prezantua raporti “Indeksi i Politikës së NVM-ve: Ballkani Perëndimor dhe Turqia 2019”.

Ministri shala theksoi se që nga marrja e mandatit është fokusuar me të gjithë dikasteret relevant që të krijoj të gjitha parakushtet e nevojshme për të zhvilluar, promovuar, dhe forcuar ndërmarrësin kosovare.