Arbëri

Hoxha në Berlin: Kosova ka nevojë për përkrahje në liberalizim

Hoxha në Berlin: Kosova ka nevojë për përkrahje në liberalizim
 

Me ftesë të anëtarëve të Parlamentit Gjerman, Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, mori pjesë në Mëngjesin e lutjeve, ku ishin të pranishme edhe personalitete të shquara nga Gjermania dhe rreth 50 shtete të tjera nga të gjitha kontinentet.

Siç njofton komunikata për media, Hoxha në takime ka cekur se “Kosova ka nevojë për vlerësim dhe përkrahje në liberalizimin e vizave, në veçanti pjesëmarrjen e qytetarëve të Kosovës në vlerën themelore të BE-së, lëvizjen e lirë”.