Arbëri

Dërgohen për ekspertizë zarfi dhe fotografia e publikuar nga Brovina, rezultati pritet gjatë javës

 

Zarfin dhe fotografinë me të cilën deputetja e PDK-së, Flora Brovina, pretendon se e kishte pranuar nga një zyrtare e Këshillit për Mbrojtjen e Lirive dhe të Drejtave të Njeriut, së fundi Prokuroria Speciale e ka dërguar për ekspertizë.

Rezultati i ekspertizës, siç i është thënë “Kohës Ditore”, do të dihet brenda kësaj jave.