Arbëri

Meta, Stoltenbergut: Shqipëria mbështet shndërrimin e FSK-së në ushtri

Meta, Stoltenbergut: Shqipëria mbështet shndërrimin e FSK-së në ushtri

Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta, deklaroi se prania e NATO-s në Kosovë kontribuon për një mjedis më të sigurt në terren, dhe është njëkohësisht thelbësore për tërësinë territoriale të Kosovës dhe stabilitetin në rajon.

Ai këto komente i bëri gjatë një takimi me sekretarin e Përgjithshëm të NATO-s, Jens Stoltenberg, i cili përkon me 10-vjetorin e anëtarësimit të Shqipërisë në NATO.