Arbëri

Nga sot fillon matja e emetimit të gazrave të automjeteve

Nga sot fillon matja e emetimit të gazrave të automjeteve
 

Ministria e Infastrukturës dhe Transportit njofton se nga sot fillon implementimi i matjes së emetimit të gazrave të automjeteve, transmeton Koha.net.

“Është shumë e rëndësishme që qytetarët të jenë të informuar për rëndësinë e këtij procesi që buron nga Udhëzimi Administrativ”, shkruan në njoftimin e ministrisë.