Arbëri

Scott: As Serbia, as Kosova nuk do të marrin atë që dëshirojnë pa marrëveshje për normalizim

Foto: Tanjug
 

Beograd, 30 maj - Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Serbi Kyle Randolph Scott tha se është qartë se në raportet midis Beogradit e Prishtinë ka mosbesim.

Ai konsideron se është e nvojshme që palët të kthehen në tavoolinën e negociatave dhe të vazhdojë dialogu dhe se qëndrimi i SHBA mbetet ai që ka qenë - marrëveshje gjithëpërfshirëse për normalizimin e marrëdhënieve midis Beogradit e Prishtinës.