Arbëri

Less: “Kosova, në fund, do të ndahet”

 

Hulumtuesi në Forumin Gjeopolitik të Universitetit të Cambridget dhe ish-diplomati në Ballkan, Timothy Less beson se Kosova në fund do të ndahet.

Ai mendon se mospajtimet Beograd - Prishtinë në fund do të zgjidhen me ndarjen e Kosovës ashtu që vetëm do të formalizohet gjendja në terren: Beogradi s’e kontrollon jugun e Prishtina s’e kontrollon veriun, transmeton Koha.net.