Arbëri

Kosova dhe Shqipëria me ofertë të përbashkët turistike

 

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë e Kosovës dhe Ministria e Turizmit dhe Mjedisit e Shqipërisë janë dakorduar që të kenë një ofertë të përbashkët turistike mes dy vendeve.

Në një takim të mbajtur, të mërkurën, ministri i Industrisë dhe Tregtisë, Endrit Shala, ka thënë se kjo është një mundësi e mirë për të gjithë turistët që kanë dëshirë t’i vizitojnë Kosovën dhe Shqipërinë, shkruan sot Koha Ditore.