Arbëri

Haradinaj: Masakra e Dubravës, një nga krimet më monstruoze për të cilin askush s’u gjykua

Haradinaj: Masakra e Dubravës, një nga krimet më monstruoze për të cilin askush s’u gjykua

Sot është 20 vjetori i masakrës së Dubravës me ç’rast forcat serbe kanë vrarë 160 të burgosur dhe kanë plagosur 200 prej tyre.

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, e ka vlerësuar këtë masakër si më të egrën kundër njerëzve.