Arbëri

Mustafa: Me VV-në dhe PSD-në jemi gati t’ia thyejmë këmbët kësaj qeverie

Mustafa: Me VV-në dhe PSD-në jemi gati t’ia thyejmë këmbët kësaj qeverie

Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa, në konferencën pas përfundimit të Kuvendit të partisë së tij, ka thënë se janë në bisedime me Lëvizjen Vetëvendosje si dhe ka kontakte edhe me Partinë Socialdemokrate, në mënyrë që të ngritët mocioni për rrëzimin e qeverisë.

Kreu i LDK-së deklaroi se qeveria e tanishme është e padobishme dhe janë gati të japin nënshkrimet që sot në mënyrë që qeveria të bie.