Arbëri

Hajdari: Brovina e pranoi se fotoja nuk është shkrepur në Kosovë

Hajdari: Brovina e pranoi se fotoja nuk është shkrepur në Kosovë
 

Prokurorja Speciale, Drita Hajdari, përmes një konference për media, ka njoftuar në lidhje me intervistimin e deputetes Flora Brovina për rastin e publikimit të një fotografie ditën e djeshme për të cilën Brovina pretendonte se është shkrepur në Kosovë gjatë luftës.

Hajdari tha se Brovina e ka pranuar se fotoja është nga Iraku dhe se për këtë fakt ndihet e shqetësuar.