Arbëri

Haradinaj: Ata që mohojnë krimet e luftës nuk kanë vend në institucionet e Kosovës

 

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, duke komentuar fotografinë e publikuar gjatë ditës sotme ku shihet një grua duke u dhunuar nga paramilitarët serb është shprehur se institucionet e Kosovës gjithmonë do të qëndrojnë pranë viktimave të dhunës seksuale.

Shefi i ekzekutivit tha se për gjithë ata që i mohojnë krimet e luftës dhe që janë të përfshirë në to nuk kanë vend në institucione.