Arbëri

MPMS-ja thotë se deri në fund të vitit do të shtojë edhe 20 inspektorë të punës

MPMS-ja thotë se deri në fund të vitit do të shtojë edhe 20 inspektorë të punës

Mos respektimi i të drejtave të punëtorëve dhe mos ofrimi i kushteve të sigurta për punë, është bërë fenomen shqetësues në Kosovë.

Përmes një komunikate për media bëhet e ditur se Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale, sipas zëvendësministrit Besnik Berisha, është angazhuar së fundmi në lehtësimin e një dialogu social në mes të punëdhënësve dhe punëmarrësve, në mënyrë që të informohen dhe vetëdijesohen për rëndësinë që ka marrja e masave të domosdoshme për siguri dhe shëndet në punë.