Arbëri

Hamza takohet me Rastislav Kostilníkun, udhëheqësin e ri të Zyrës së Sllovakisë në Prishtinë

Hamza takohet me Rastislav Kostilníkun, udhëheqësin e ri të Zyrës së Sllovakisë në Prishtinë

Ministri i Financave, Bedri Hamza, ka pritur sot në takim udhëheqësin e ri të Zyrës ndërlidhëse të Republikës së Sllovakisë në Prishtinë, Rastislav Kostilník, ku diskutuan për mundësitë e bashkëpunimit ndërinstitucional, njofton kumtesa ministrore, transmeton Koha.net.

këtë rast, Hamza e njoftoi Kostilníkun për punën dhe të arriturat e Ministrisë së Financave, me theks të veçantë në ruajtjen e qëndrueshmërisë makro fiskale si dhe për avancimin e kushteve të të bërit biznes, me theks të veçantë për sektorin e prodhimtarisë, si një nga faktorët kryesorë për zhvillimin ekonomik të vendit.