Arbëri

Thaçi e Meta në inaugurimin e Pendarovskit, president i Maqedonisë së Veriut

Thaçi e Meta në inaugurimin e Pendarovskit, president i Maqedonisë së Veriut

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve e ka zyrtarizuar Stevo Pendarovskit për president të Maqedonisë së Veriut. KSHZ-ja ka certifikuar rezultatet e zgjedhjeve presidenciale, ndërsa Pendarovskit i ka dorëzuar vërtetimin e Presidentit të Shtetit, në maqedonisht dhe shqip.

Mandati i presidenti të ri nis të dielën, më 12 maj, në një seancë solemne të Kuvendit të Maqedonisë së Veriut.