Arbëri

Prokuroria Speciale “heq dorë” nga hetimi i Telekomit, e delegon në Prokurorinë Themelore

Prokuroria Speciale “heq dorë” nga hetimi i Telekomit, e delegon në Prokurorinë Themelore

Dyshimet për qindra punësime të jashtëligjshme në Telekomin e Kosovës dhe dyshimet për abuzime me kontrata e tenderë milionësh në këtë kompani nuk janë të mjaftueshme për Prokurorinë Speciale që ta hetojë këtë institucion.

Disa javë pas fillimit të mbledhjes së informatave në lidhje me dyshimet për keqpërdorime në ndërmarrjen publike, që deri para disa viteve ishte më profitabilja në vend, Prokuroria Speciale ka vendosur që rastin me shkresat e lëndës ta delegojë në një prokurori më të ulët, shkruan sot “Koha Ditore”.