Arbëri

Rreth 20 persona, përfshirë Thaçin e Haradinajn, do të intervistohen në Kuvend rreth Telekomit

 

Rreth 20 persona janë propozuar për të dëshmuar në Komisionin parlamentar për hetim në PTK dhe Vala. Aty përfshihet edhe Hashim Thaçi, i cili ishte kryeministër kur u lidhën disa nga kontratat kryesore në këtë ndërmarrje. Në mbledhje, gjithashtu, u ngrit shqetësimi lidhur me kërcënimet që, siç u tha, janë bërë nga Blerim Devolli dhe ‘Z-Mobile’, për zbatimin e vendimit për ekzekutimin e 26 milionë eurove.

Presidenti Hashim Thaçi dhe kryeministri Ramush Haradinaj, i prijnë listës së personave të cilët pritet të intervistohen gjatë javëve në vazhdim nga Komisioni hetimor parlamentar, në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala, raporton KTV.