Arbëri

Haradinaj në takim me kryeshefin e Telekomit, diskutojnë edhe për kontratën me Z-Mobile

Haradinaj në takim me kryeshefin e Telekomit, diskutojnë edhe për kontratën me Z-Mobile
 

Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj ka pritur në një takim drejtorin ekzekutiv të Telekomit të Kosovës Bedri Istrefi.

Haradinaj tha se me drejtorin e Telekomit kanë diskutuar për zhvillimet e fundit në këtë kompani dhe për obligimet financiare që ka kjo ndërmarrje, përfshirë këtu edhe kontratën me Z Mobile.