Arbëri

KFOR-i mban stërvitje në pjesë të ndryshme, thotë se situata në Kosovë është nën kontroll

 

KFOR-i do të vazhdojë stërvitjet në disa pjesë të ndryshme të Kosovës.

Përmes një postimi në Facebook, është njoftuar se kjo është vetëm një stërvitje normale e zbarkimit dhe procedurave, transmeton Koha.net.