Arbëri

RTK-ja ankohet për buxhet, rrit numrin e punëtorëve

 

Drejtuesit e Bordit të Radiotelevizionit të Kosovës janë ankuar në Komisionin parlamentar se buxheti prej 13 milionë eurosh nuk po i përmbush kërkesat programore e as teknologjike të këtij mediumi.

Por ky medium publik, edhe në këto rrethana, ka vazhduar të rrisë numrin e punëtorëve dhe të shpenzojë në blerjen e produksioneve të jashtme, shkruan sot Koha Ditore.