Arbëri

Bushati: Pranimi i Shqipërisë në BE duket shumë i largët

Foto: Koha
 

Ish ministri i Jashtëm, Ditmir Bushati duket shumë pesimist për anëtarësimin e Shqipërisë në Bashkimin e Europian.

Sot, në 15 vjetorin e futjes në BE të 10 shteteve të nga Evropa Qendrore dhe ajo Lindore, Bushati shprehet se pranimi në union i vendeve të Ballkanit Perëndimor duket shumë i largët.