Arbëri

Opozita e quan dëm faktin që krerët e Kosovës në Berlin u prezantuan me qëndrime të kundërta

Pozitive e ka vlerësuar opozita kyçjen e Gjermanisë e Francës për të ndihmuar në gjetjen e një zgjidhjeje mes Kosovës e Serbisë.

Shefat e grupeve parlamentare të partive opozitare dhe NISMA-s, kanë vlerësuar se dëm ka qenë që në Samitin e Berlinit krerët e shtetit kanë shkuar me qëndrime të ndryshme për çështjet e pazgjidhura mes Kosovës e Serbisë.