Arbëri

Zbulohet në Qirez lapidari i 6 dëshmorëve

Zbulohet në Qirez lapidari i 6 dëshmorëve
 

Në fshatin Qirez të Drenicës janë përkujtuar dëshmorët që ranë për liri.

Aty u zbulua edhe lapidari i dëshmorëve Zymer Ferati, Aziz Ferati, Osman Salihu, Lulzim Ferati, Lutfi Salihu dhe Isuf Ferati.