Arbëri

Vulin: Nëse shqiptarët e zgjidhin çështjen kombëtare, këtë do ta bëjnë edhe serbët

 

Ministri i Mbrojtjes i Serbisë, Aleksandar Vulin, ka deklaruar se bota nuk do ta ndalojë fatkeqësinë në Ballkan nëse lejon krijimin e Shqipërisë së madhe duke shtuar se nëse zgjidhet çështja kombëtare shqiptare, edhe serbët do ta zgjidhin të veten.

“Ne duhet ta zgjidhim çështjen e tërësishme kombëtare serbe, përfshirë edhe Kosovën dhe jo pa të. Përfaqësuesit e bashkësisë ndërkombëtare duhet të kenë mirëkuptim për problemet serbe”, ka thënë Vulin për kanalin “Rusija 24”, përcjell N1.