Arbëri

SPRTK-ja thotë se Bordi i RTK-së në mënyrë antiligjore ka zgjedhur drejtorin gjeneral

SPRTK-ja thotë se Bordi i RTK-së në mënyrë antiligjore ka zgjedhur drejtorin gjeneral
 

Sindikata e Pavarur e RTK-së e konsideron absurde dhe antiligjore mënyrën se si Bordi i RTK-së e ka zgjedhur drejtorin gjeneral të saj, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

Sot Ngadhnjim Kastrati është emëruar drejtor i përgjithshëm i RTK-së.